söndag 7 juli 2013

Helen Sjöholm

Sitter på tåget, med syster-yster, påväg mot Bollnäs. Ikväll ska jag, Tina och farmor på Freluga för att se Helen Sjöholm uppträda. Farmor fick det av oss i 70års-present så det ska bli himla mysigt. Hoppas på att vädret håller i sig! 


2 kommentarer:

  1. Ja, längtar verkligen till den dagen man skaffar hus! Så himla tråkigt att bo i hyreslägenhet för man vill ju inte kosta på massa saker som man inte får nått för sen när man flyttar. Får hålla ut med bilder så länge! Vasen är ascool, men 2500 kr.. uhh.. fast har sett att Mio har en liknande faktiskt :)

    Vi borde absolut ta en fika nån dag! Vore jättetrevligt! Var jobbar du nu? Lite dåligt uppdatering på bloggen din tycker jag ;)

    SvaraRadera
  2. Haha ja, i alla fall för en vas kan jag tycka :) Men som sagt, fin är den!

    Åh vad roligt! Haha, gjorde ett arbete om Handelsbanken i min förra ekonomikurs och både jag och han jag skrev tillsammans med blev sugna på att byta bank för de hade fått så jäkla mycket positiv kritik hehe :D

    Ja det vore jätteroligt! Haha jaa jag tror inte att det blir nått problem att hitta saker att prata om :D Jag läser ju på distans så jag är ju hemma allt som oftast så jag kan också nästan närsom. Hur ser eftermiddagarna ut för dig nästa vecka? :)

    SvaraRadera